Wie jarig is trakteert!

dsc_0288-2

In de maanden januari en februari krijg je van ons een cadeau als je jurken komt passen. Je gaat naar huis met een ringkussen en kousenband. Vind je ook nog je droomjurk bij ons dan verwennen we je extra met een leuk pakket waarin een kimono en nachthemd zit met glazen een fles bubbels en een leuke dvd of je kiest voor trouwschoenen. Reden temeer om een afspraak te maken!

 

 

Save the date:

Noteer alvast in je agenda:  Zaterdag 28 oktober :modeshow. We organiseren een exclusieve huisshow bij ons in de zaak. Meerdere ondernemers zijn aanwezig om je advies te geven wat betreft: haar, make-up, nagels. Onder het genot van een hapje en een drankje laten we je de nieuwste bruidsmode zien.

Zaterdag 25 november : OPEN HUIS. Ook hier zijn meerdere ondernemers aanwezig. We nemen je mee op ” reis”

in de maanden januari en februari krijg je van ons een cadeau als je jurken komt passen. Je gaat naar huis met een ringkussen en kousenband. Vind je ook nog je droomjurk bij ons dan verwennen we je extra met een leuk pakket waarin een kimono en nachthemd zit met glazen een fles bubbels en een leuke dvd of je kiest voor trouwschoenen. Reden temeer om een afspraak te maken!