Assortiment

Onze mogelijkheden:

We willen je alvast kennis laten maken met onze collecties en de mogelijkheden. Wat kun je van ons verwachten in 2019.

We hebben met zorg weer de nieuwste collecties bruidsjurken ingekocht van diverse fabrikanten.
Wat te denken van het geweldige merk :
Ladybird Romantisch, A-lijnen net tattoo kanten bovenstukken, Glamour met veel kant en glitter maar ook de prachtige kanten jurken uit de Bohemian lijn.
Modeca: ook deze fabrikant komt met mooie jurken gemaakt van tule en kant. Mooie ingetogen modellen.
Dit jaar hebben we weer nieuwe merken toegevoegd. prachtige sluik vallende jurken van kant. Ook hebben we nog meer aandacht besteed aan de inkoop van grote maten.

Zoek je een jurk en wil je niet zoveel betalen? We hebben in onze outlet altijd jurken voor leuke prijzen.

Wil je een unieke jurk? We hebben 3 collecties ingekocht waarvan wij het enige verkooppunt zijn in heel Nederland, Duitsland en België. Ook hebben we jurken waar echt maar 1 exemplaar van is gemaakt.

Wil je een jurk die jezelf ontworpen hebt? Ook dit is mogelijk.
Ga met onze modeontwerper om tafel zitten en geef je ideeën door.Wij realiseren je droomjurk.

Uiteraard bieden we je de service die je van ons mag verwachten.
We vermaken je jurk in ons eigen atelier met de grootste zorg.

Kom eens langs en voel je thuis in onze zaak, waar het net even anders is!

 

We hebben diverse stijlen in onze collectie. A-lijnen, oneshoulder, offshoulder, strakke of wijde jurken, korte of lange japonnen, met lange of korte slepen, bewerkt met parels en blingbling of juist simpel. Jurken gemaakt van prachtige kant, satijn, organza, tule of andere materialen.

De stoffen die gebruikt worden voor het maken van bruidsjurken zijn o.a. kant, satijn en tule.

Kant is een artistiek weefsel, gemaakt van draden en al eeuwen lang gebruikt voor kleding. Hiervoor worden vaak linnen, katoenen en zijde draden gebruikt al dan niet met goud of zilverdraden.Het heeft vaak een opgelegd of opengewerkt patroon en is helemaal hot in 2019!

Satijn is bij uitstek “de” stof voor bruidsjurken en ook al jaren actueel in de bruidsmode. Deze stof valt soepel. De ene kant van de stof is glanzend en de andere kant is dof. Dit heeft te maken met de binding.

Organza is een dunne doorzichtige stof, traditioneel gemaakt van zijde maar tegenwoordig van polyester.Deze stof wordt de laatste jaren veel gebruikt in de bruidsmode.

Chiffon stoffen zijn licht van gewicht, vaak gemaakt van katoen, zijde of synthetische stoffen.De jurken gemaakt van deze stof vallen soepel langs het lichaam. Zij hebben meer glans en zijn gladder dan de georgette.

Voile is een weefsel wat doorschijnend en erg licht is. Deze wordt vaak als overlaag over satijn gebruikt. Dit geeft een prachtig effect.

Zijde heeft bijvoorbeeld een natuurlijke glans en is gemaakt van vezeldraden die de zijderups uitscheidt en daarom ook kostbaar.

Taft is van oorsprong een kostbare stof. Valt iets minder soepel, maar heeft een prachtige glans. Er worden veel jurken gemaakt van deze prachtige stof.

Tule wordt vaak gebruikt voor sluiers maar ook als overlaag voor rokken.Deze is vaak van een dunne , soepel vallende kwaliteit. De stuggere versie wordt gebruikt als onderrok en geeft meer volume.