Assortiment

Onze mogelijkheden:

We willen je alvast kennis laten maken met onze collecties en de mogelijkheden. Wat kun je van ons verwachten in 2019?
Je voelt je aangetrokken tot een model bruidsjurk zonder al teveel toeters en bellen of juist voor de jurk van meters kant, diverse applicaties, parels, bling bling etc?

Trouwen jullie op het strand of ga je voor een romantisch kasteel wat betreft de locatie? Hou je meer van een landelijke bruiloft?  We hebben voor iedere locatie/gelegenheid de stijl die daarbij past.

Elke bruidsjurk is verrassend en accentueert de juiste punten en je persoonlijkheid!

We hebben met zorg weer de nieuwste collecties bruidsjurken ingekocht van diverse fabrikanten.
Wat te denken van het geweldige merk Ladybird. Zij brengen de meest romantische jurken, A-lijnen met tattoo kanten bovenstukken, Glamour met veel kant en glitter maar ook de prachtige kanten jurken uit de Bohemian lijn.
Modeca: ook deze fabrikant komt met mooie jurken gemaakt van tule en kant. Mooie ingetogen modellen. Wat te denken van  Novabella/Lisa Donetti.  Deze fabrikant heeft japonnen in zeer romantische stijlen gemaakt van kant met mooie lange slepen.

Dit jaar hebben we weer nieuwe merken toegevoegd.  Ook hebben we nog meer aandacht besteed aan de inkoop van grote maten.

Zoek je een jurk en wil je niet zoveel betalen? We hebben in onze outlet altijd jurken voor leuke prijzen.

Wil je een unieke jurk? We hebben 3 collecties ingekocht waarvan wij het enige verkooppunt zijn in heel Nederland, Duitsland en België. Ook hebben we jurken waar echt maar 1 exemplaar van is gemaakt.

Wil je een jurk die jezelf ontworpen hebt? Ook dit is mogelijk.
Ga met onze modeontwerper om tafel zitten en geef je ideeën door.Wij realiseren je droomjurk.

Uiteraard bieden we je de service die je van ons mag verwachten.
We vermaken je jurk in ons eigen atelier met de grootste zorg.

Kom eens langs en voel je thuis in onze zaak, waar het net even anders is!

Een eerste passessie is best wel spannend.We maken een feestje van het uitzoeken van je bruidsjurk. Tijdens een kopje koffie of thee worden je ideeën en wensen besproken. Dan komt het passen!!! Om alvast een “compleet” plaatje te creëren laten we je schoenen en lingerie passen. Als DE jurk is gevonden gaan we dit met accessoires afwerken, bijvoorbeeld met een lange sluier en sieraden.

Zie je een jurk op onze site die je graag wilt komen passen, bel of mail of deze jurk in voorraad is! Dit om teleurstellingen te voorkomen.

 

De stoffen die gebruikt worden voor het maken van bruidsjurken zijn:

KANT. Dit is een artistiek weefsel, gemaakt van katoenen of zijden draden al dan niet met goud of zilverdraden.Het heeft vaak een opgelegd of opengewerkt patroon en is helemaal hot in 2019!

SATIJN: is bij uitstek “de” stof voor bruidsjurken en ook al jaren actueel in de bruidsmode. Deze stof valt soepel.

ORGANZA: is een dunne doorzichtige stof. Deze stof wordt de laatste jaren veel gebruikt in de bruidsmode.

CHIFFON: stoffen zijn licht van gewicht. De jurken gemaakt van deze stof vallen soepel langs het lichaam.

VOILE: is een weefsel wat doorschijnend en erg licht is. Deze wordt vaak als overlaag over satijn gebruikt. Dit geeft een prachtig effect.

ZIJDE: heeft bijvoorbeeld een natuurlijke glans en is gemaakt van vezeldraden die de zijderups uitscheidt en daarom ook kostbaar.

TAFT: is van oorsprong een kostbare stof. Valt iets minder soepel, maar heeft een prachtige glans.

TULE: wordt vaak gebruikt voor sluiers maar ook als overlaag voor rokken.Deze is vaak van een dunne , soepel vallende kwaliteit. De stuggere versie wordt gebruikt als onderrok en geeft meer volume.