Assortiment

Onze mogelijkheden:

We willen je alvast kennis laten maken met onze acties en mogelijkheden. Wat kun je van ons verwachten in 2018.

Ons bedrijf bestaat dit jaar 25 jaar!!!! Dit gaan we dan ook samen met jullie vieren. Bij aankoop van een bruidsjurk ( v.a. € 995,00) ontvang je van ons een super leuk pakket in de vorm van een kimono met nachthemd, fles bubbels, 2 glazen, een lekkere reep chocola en een dvd om bij te zwijmelen.

Wat te denken van een bruidsjurk en 3-delig maatkostuum voor je aanstaande, voor de prijs van 1499,00 euro! We gaan dit jaar  verder samenwerken met De Stijlmeester. Meesters op het gebied van maatpakken.

Zoek je een jurk en wil je niet zoveel betalen? We hebben in onze outlet altijd jurken voor leuke prijzen.

Wil je een unieke jurk? We hebben 3 collecties ingekocht waarvan wij het enige verkooppunt zijn in heel Nederland, Duitsland en België. Ook hebben we jurken waar echt maar 1 exemplaar van is gemaakt.

Wil je een jurk die jezelf ontworpen hebt? Ook dit is mogelijk.
Ga met onze modeontwerper om tafel zitten en geef je ideeën door.Wij realiseren je droomjurk.

Uiteraard bieden we je de service die je van ons mag verwachten.
We vermaken je jurk in ons eigen atelier met de grootste zorg.

Kom eens langs en voel je thuis in onze zaak, waar het net even anders is!

 

We hebben diverse stijlen in onze collectie. A-lijnen, oneshoulder, offshoulder, strakke of wijde jurken, korte of lange japonnen, met lange of korte slepen, bewerkt met parels en blingbling of juist simpel. Jurken gemaakt van prachtige kant, satijn, organza, tule of andere materialen.

De stoffen die gebruikt worden voor het maken van bruidsjurken zijn o.a. kant, satijn en tule.

Kant is een artistiek weefsel, gemaakt van draden en al eeuwen lang gebruikt voor kleding. Hiervoor worden vaak linnen, katoenen en zijde draden gebruikt al dan niet met goud of zilverdraden.Het heeft vaak een opgelegd of opengewerkt patroon en  is helemaal hot in 2018!

Satijn is bij uitstek “de” stof voor bruidsjurken en ook al jaren actueel in de bruidsmode. Deze stof valt soepel. De ene kant van de stof is glanzend en de andere kant is dof. Dit heeft te maken met de binding.

Organza is een dunne doorzichtige stof, traditioneel gemaakt van zijde maar tegenwoordig van polyester.Deze stof wordt de laatste jaren veel gebruikt in de bruidsmode.

Chiffon stoffen zijn licht van gewicht, vaak gemaakt van katoen, zijde of synthetische stoffen.De jurken gemaakt van deze stof vallen soepel langs het lichaam. Zij hebben meer glans en zijn gladder dan de georgette.

Voile is een weefsel wat doorschijnend en erg licht is. Deze wordt vaak als overlaag over satijn gebruikt. Dit geeft een prachtig effect.

Zijde heeft bijvoorbeeld een natuurlijke glans en is gemaakt van vezeldraden die de zijderups uitscheidt en daarom ook kostbaar.

Taft is van oorsprong een kostbare stof. Valt iets minder soepel, maar heeft een prachtige glans. Er worden veel jurken gemaakt van deze prachtige stof.

Tule wordt vaak gebruikt voor sluiers maar ook als overlaag voor rokken.Deze is vaak van een dunne , soepel vallende kwaliteit. De stuggere versie wordt gebruikt als onderrok en geeft meer volume.