Assortiment

Je voelt je aangetrokken tot een model bruidsjurk zonder al teveel toeters en bellen of juist voor de jurk van meters kant, diverse applicaties, parels, bling bling etc? Jullie trouwen op het strand of je gaat juist voor een super romantische bruiloft op een kasteel. Of je houdt meer van de landelijke stijl, we hebben voor iedere locatie/gelegenheid de jurk die hierbij past.


We hebben met zorg weer de nieuwste collecties bruidsjurken ingekocht van o.a: Ladybird, Lisa Donetti, Lina Becker,  Ariamo en Falling in Love Exclusive.

Dit jaar hebben we weer nieuwe merken toegevoegd.  Merken zoals:  Novabella en Diane Legrand. Ook hebben we nog meer aandacht besteed aan de inkoop van grote maten. Zowel Ladybird als Amelie hebben een prachtige collectie.

Wil je een jurk die jezelf ontworpen hebt? Ook dit is mogelijk.
Ga met onze modeontwerper André Meins om tafel zitten en geef je ideeën door. Wij realiseren je droomjurk.

Klein budget : wie weet hangt jouw jurk bij ons in de outlet.

Uiteraard bieden we je de service die je van ons mag verwachten.
We vermaken je jurk in ons eigen atelier met de grootste zorg.

Kom eens langs en voel je thuis in onze zaak, waar het net even anders is!

Een eerste passessie is best wel spannend.We maken een feestje van het uitzoeken van je bruidsjurk. Tijdens een kopje koffie of thee worden je ideeën en wensen besproken. Dan komt het passen!!! Om alvast een “compleet” plaatje te creëren laten we je schoenen en lingerie passen. Als Dé jurk is gevonden gaan we dit met accessoires afwerken, bijvoorbeeld met een lange sluier en sieraden.

Zie je een jurk op onze site die je graag wilt komen passen, bel of mail of deze jurk in voorraad is! Dit om teleurstellingen te voorkomen.