Atelier

Het atelier is een van de belangrijkste onderdelen van de winkel.  Immers aan iedere jurk moet iets veranderd worden. Denk aan bijv. roklengtes. Dat kan alleen maar gebeuren door onze vakkundig opgeleide coupeuses. Zij werken met hart en ziel aan je bruidsjurk om alle veranderingen door te voeren. Vergeet niet dat ieder kraaltje/ lovertje/ pareltje er weer met de hand moet worden aangezet. Jurken gemaakt van kant, die korter gemaakt moeten worden, vragen alle tijd en aandacht, zo ook jurken met wijde rokken gemaakt van diverse lagen stof. We willen graag dat jij er prachtig uitziet op je trouwdag!

Vermaak kosten
Als er iets aan de japon vermaakt moet worden dan berekenen wij deze in overleg met jou. Wij geven je hier ter plekke een indicatie over, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Speciale wensen
Heb je speciale wensen of wil je je droomjurk geheel volgens eigen ontwerp laten maken, dan is dat bij ons ook geen probleem. Onze modeontwerper geeft je graag advies en maakt dé jurk voor je. Ook voor je (schoon)moeder maakt hij de mooiste creaties. André Meins heeft jaren geleden zijn diploma als modeontwerper en stylist bij de kunstacademie in Amsterdam behaald en werkt inmiddels al meer dan 20 jaar samen met ons. Zijn unieke ontwerpen zijn prachtig en betaalbaar.