Acties en leuke samenwerkingen!

We hebben een ander inkoopseizoen achter de rug dan normaal. Gelukkig gingen onze grote inkoopbeurzen in Dusseldorf en Essen weer door. Ons dealer event van het merk Ladybird in Noordwijk ging helaas niet door en er zijn er meerdere kleinere shows afgelast. Maar we hebben er een andere inkoop voor terug gekregen. We zijn naar het nieuwe pand van Ladybird/ Pronovias in Huizen geweest om daar ter plekke in te kopen. Prachtige collecties bekeken. Naast de inkoopbeurzen zagen we veel veel filmpjes en foto’s van onze fabrikanten en wat hebben we mooie jurken voorbij zien komen. We zijn er hebberig van geworden. Wat een prachtige jurken. We zijn de uitdaging aangegaan om er een top collectie van te maken en wij denken zelf dat dit 1 van de beste collecties is geworden.

Onze nieuwe collectie hangt nu in de winkel. Benieuwd hoe de collectie eruit gaan zien? Neem alvast een kijkje op de site onder de rubriek :jurken.

Wat hebben we leuke samenwerkingen met diverse ondernemers.

De Stijlmeester in Groningen. ( A-straat 8) Koop jij bij ons je bruidsjurk ( v.a. € 1295,00) en jouw aanstaande zijn pak ( v.a. € 695,00) bij De Stijlmeester dan geven jullie elkaar een super leuk cadeau. Jij krijgt lingerie t.w.v. € 130,00 cadeau en jij geeft hem een overhemd t.w.v. € 130,00 cadeau. Dat is een prachtige meevaller van € 260,00

***********************************************************************************************

Wil jij je gasten op een leuke manier verrassen op jullie trouwdag? Ga dan in zee met the Laughbooth uit Assen. Jouw gasten kunnen zich amuseren en tegelijk de leukste/gekste foto’s maken. Koop jij je jurk bij ons dan krijg je 10% korting bij het huren van de fotobooth. Da’s toch ook weer leuk me genomen. Voor meer informatie kijk op de site van: www.thelaughbooth.nl. Zij maken van een moment een onvergetelijk moment.

************************************************************************************************

Wil jij je aanstaande verrassen met een Glamour of boudoir fotoshoot? We hebben een leuke samenwerking met Glamour en Boudoir studio. Je krijgt korting op een kimono en nachthemd en een leuk cadeau via Glamour en Boudoir. Voor meer info www.glamourenboudoir.com. of vraag de brochure aan.