Onze winkel

Het maakt niet uit hoe je trouwt, maar er staat wel één ding voorop: Jij speelt samen met je partner de absolute hoofdrol.

Er is geen kledingstuk waar zoveel gevoel inzit als in je trouwjurk.

Voordat je op zoek gaat naar de trouwjurk van je dromen heb je alvast gekeken in een tijdschrift, tv-programma’s en op het internet voor ideeën voor je bruiloft. Op deze manier ben je dan ook op onze site beland.

The Address to go voor bruidsmode is de Bruidssalon te Stadskanaal

Ben je opzoek naar een ruime collectie bruidsjaponnen dan zit je bij ons goed. Bij ons kun je de laatste trends zien in bruidsmode. Wij hebben een mooie collectie voor 2020 samengesteld van diverse gerenommeerde bruidsmode fabrikanten en ateliers. Kies je voor een unieke jurk dan ben je bij ons op het goede adres. We hebben bij verschillende leveranciers jurken ingekocht waarvan wij het enige verkooppunt in Nederland zijn.

De Bruidssalon is eigentijds, creatief, origineel en bijzonder gastvrij. Kom gezellig passen in de meest bijzondere bruidswinkel van Nederland en ontdek je droomjurk. Zo wordt de weg naar de jurk die compleet bij jou past een echt feest. En dat feest begint in één van onze VIP rooms waar jij ongestoord wordt geholpen door betrouwbaar, eerlijk en vakkundig personeel.