Onze winkel

Het maakt niet uit hoe je trouwt, maar er staat wel één ding voorop: Jij speelt samen met je partner de absolute hoofdrol.

Er is geen kledingstuk waar zoveel gevoel inzit als in je trouwjurk.

SHOP IN THE NAME OF LOVE!

Voordat je op zoek gaat naar de trouwjurk van je dromen heb je alvast gekeken in een tijdschrift, tv-programma’s en op het internet voor ideeën voor je bruiloft. Op deze manier ben je dan ook op onze site beland.

The Address to go voor bruidsmode is de Bruidssalon te Stadskanaal

Ben je opzoek naar een ruime collectie bruidsjaponnen dan zit je bij ons goed. Bij ons kun je de laatste trends zien in bruidsmode. Wij hebben een mooie collectie voor 2022 samengesteld van diverse bruidsmode fabrikanten.

Ladybird, Lisa Donetti, Diane Legrand, Amelie bridal, Bridalstar, Lina Becker, Novabella, Hervé Bridal, Randy Fenoli, Falling in Love zijn onze topmerken.

De Bruidssalon is eigentijds, creatief, origineel en bijzonder gastvrij. Kom gezellig passen in de meest bijzondere bruidswinkel van Nederland en ontdek je droomjurk. Zo wordt de weg naar de jurk die compleet bij jou past een echt feest. En dat feest begint in één van onze VIP rooms waar jij ongestoord wordt geholpen door betrouwbaar, eerlijk en uiteraard vakkundig personeel. Je hoeft geen lingerie of schoenen mee te nemen. We hebben dit nml. allemaal in onze winkel voor jou en dat is wel zo gemakkelijk.

it’s a new dawn, it’s a new day, it’s a new life and I’m feeling good in my wedding dress!

We willen je nog 1 tip geven! Iedereen kent de prachtige foto’s van Pinterest etc. Jurken waar je ter plekke verliefd op wordt. Helaas zijn niet al deze jurken in Nederland te koop. Kijk eerst eens op de site onder de categorie jurken, welke jurken er bij ons in voorraad zijn. Bel, whatsapp of mail desnoods eerst of de jurk die jij prachtig vindt, nog in voorraad is.