Trouwjurken Trends 2020

Bekijk alle trouwjurk stijlen


Bij ons kun je de laatste trends vinden in bruidsmode. Met extra veel zorg en veel plezier hebben wij ook dit jaar voor 2020/2021 weer een mooie collectie samengesteld van diverse bruidsmode fabrikanten. Deze fabrikanten zijn o.a.: Ladybird, Lisa Donetti, Lina Becker, Bridalstar, Diane Legrand, Novabella, ook verkopen wij een unieke Falling in Love collectie en bevat trouwjurken die alleen bij ons te koop zijn!

We hebben dit jaar ook een paar topstukken ingekocht van het merk van RANDY FENOLI. Deze jurken komen vanaf september in de winkel te hangen.
VintageBohemian2019

Vintage Bohemian

Op zoek naar een Vintage Bohemian trouwjurk? Wij hebben een ruime collectie trouwjurken van crêpestoffen en/of kant, die heerlijk soepel vallen en een prachtige Bohemian uitstraling hebben.
ClassicRomantic2019

Classic Romantic

Wil jij helemaal gaan voor die trouwjurk met lange sleep en mouw? Dan is "Classic Romantic" de stijl voor jou! Bekijk de meest prachtige trouwjurken van Satijn en Mikado, of kom langs in de winkel.
Romantisch2019

Romantich

Ga jij voor die prinsessen look? Wil jij je helemaal als een prinses voelen op je trouwdag? Ook deze vindt je bij ons, prachtige wijde trouwjurken gemaakt van tule met lange slepen.
Glamour2019

Glamour

Are you Hollywood? Zie jij jezelf helemaal op de rode loper in een prachtige trouwjurk? Dan is de stijl "Glamour" helemaal iets voor jou! Bekijk de ruime collectie online of kom langs in de winkel!
Pussize2019

Plussize

Op zoek naar een bruidsjurk in een maatje meer? Wij hebben ook voor de "Plussize" een ruime collectie van trouwjurken, bekijk ze online of neem contact op voor meer informatie.
Trendy2019

Trendy

Be trendy! Is verfijnd kant helemaal jouw ding, zie jij jezelf helemaaal voor je in een moderne trouwjurk? Dan hebben wij een zeer spannende collectie voor jouw in petto, bekijk online of kom langs!