Tips!

Zo vind je je droomjurk!

–  Begin op tijd met het zoeken naar je droomjurk. Denk aan levertijden van 3 tot 4,5 maanden. We geven je deze tip om teleurstellingen te voorkomen mocht de jurk nabesteld moeten worden. We gaan 6 weken voor je trouwdag beginnen met het vermaken van je jurk. Ga dus uit van 6 maanden in totaal voor je huwelijksdag.

–  Uiteraard mag je foto’s meenemen van jurken die je prachtig vindt. Maar eerlijk is eerlijk 70% van onze bruiden kiest meestal een andere jurk dan de jurk die ze van tevoren ingedachten hadden. Ook sluiers, hoepelrokken etc. dragen hier hun steentje aan bij.

– Zorg dat je fris bent ( gedoucht) en draag niet teveel make up of parfum.

– Je hoeft geen speciaal ondergoed aan te hebben of schoenen mee te nemen. We hebben lingerie en schoenen voor je in onze winkel.

– Je kunt je jurk passen en voelen en je hebt zekerheid als je koopt in een professionele  bruidsmodewinkel (denk dan in elk geval aan garantie en goede adviezen en wat te denken aan het op maat maken van je jurk door vakkundig personeel)

– Koop je jurk bij voorkeur overdag. Zo krijg je geen verwarring over de kleur van de jurk (bij TL  licht is de jurk anders van kleur dan bij daglicht).

– Wil je afvallen of ben je zwanger, informeer de bruidsmodewinkel tijdig.

– Neem niet teveel mensen mee (hoe meer mensen, hoe meer meningen). Neem de mensen mee waar jij je fijn bij voelt.

– Maak een afspraak (je weet dan zeker dat je alle tijd en aandacht krijgt). Uiteraard ben je  welkom zonder afspraak maar dan bestaat er de mogelijkheid dat je moet wachten. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
P1100534
P1100544