Tips!

Zo vind jij jouw droomjurk!

Bekijk onze tips voor jouw, we hebben een paar kleine tips voor je op een rij gezet waar je aan kan denken voor je gaat passen. De beste tip is misschien nog wel dat het maken van een afspraak in veel gevallen een goed idee is. Zo hebben wij alle tijd voor je.


Plan nu een afspraak!

Wij reageren vaak dezelfde dag nog, doch uiterlijk binnen 24uur.

Afspraak maken

Begin op tijd, voorkom stress!
Begin op tijd met het zoeken naar je droomjurk. Denk aan levertijden van 3 tot 4,5 maanden. We geven je deze tip om teleurstellingen te voorkomen mocht de jurk nabesteld moeten worden. We gaan 6 tot 10 ( iv.m. de drukte door Covid-19) weken voor je trouwdag beginnen met het vermaken van je jurk. Ga dus uit van 6 maanden in totaal voor je huwelijksdag.
Neem inspiratie mee, verder niets
Uiteraard mag je foto's meenemen van jurken die je prachtig vindt. Maar eerlijk is eerlijk 70% van onze bruiden kiest meestal een andere jurk dan de jurk die ze van tevoren in gedachten hadden. Ook sluiers, hoepelrokken etc. dragen hier hun steentje aan bij. Je hoeft geen speciaal ondergoed aan te hebben of schoenen mee te nemen. We hebben lingerie en schoenen voor je in onze winkel.
Waarom een afspraak in de winkel?
Je kunt je jurk passen en voelen en je hebt zekerheid als je koopt in een professionele bruidsmodewinkel. Denk daarbij aan garantie en goede adviezen en het op maat maken van je jurk door vakkundig personeel.
Ga overdag passen
Koop je jurk bij voorkeur overdag. Zo krijg je geen verwarring over de kleur van de jurk (bij TL licht is de jurk anders van kleur dan bij daglicht).
Ambities?
Heb jij de ambitie om nog hard aan je figuur te gaan werken of om moeder te worden? Informeer de bruidsmodewinkel tijdig, zodat we daar rekening mee kunnen houden.
Vrienden & Familie mee?
Neem niet teveel mensen mee (hoe meer mensen, hoe meer meningen). Neem de mensen mee waar jij je fijn bij voelt.